Touchskærmsløsninger

TOUCHSKÆRMS­LØSNINGER

Fremtids­sikrede

Active Window tilbyder en lang række fremtidssikrede løsninger, der omfatter en touchskærm. Vi kan levere en touchskærm i alle formater til alle formål, hvad enten den skal bruges i det private eller offentlige rum.

Vores touchskærmsløsninger har vundet stor udbredelse i offentlige rum, f.eks. i turistbranchen og sundhedsbranchen, hvor det er praktisk at skærmen kan bruges uden tilbehør som mus og lignende.

Brugervenlig touchskærm

Hos os får du en touchskærm med en høj skærmopløsning, god lysstyrke, gode kontrastforhold og en hurtig responstid. Vi leverer som udgangspunkt komplette touchskærmsløsninger inkl. alt fra hardware, udvikling af indhold, opsætning og drift til undervisning. Vi lægger stor vægt på brugervenlighed for både afsender og modtager.

En touchskærm kan opbygges, så den er meget brugervenlig. Med få berøringer får din bruger adgang til den relevante information. Ingen kan lide at stå længe i kø, og med en velfungerende touchskærm kan man nedsætte ventetiden markant til glæde for både kunder og medarbejdere. En touchskærm giver mulighed for at reducere personaleomkostningerne, idet en lang række ydelser vil kunne leveres elektronisk.

Touchskærme kan anvendes til

  • Interaktive tavler
  • Fingertouch-tegneprogrammer
  • Mødepræsentationer
  • Informationssøgning
  • Visuel webnavigering
  • Infokiosk

Uanset dit behov, så har Active Window løsningen, der passer til netop din applikation og dit behov.

Præsentationer, CMS og hosting

Alle vores løsninger leveres med standard- eller individuelt designede præsentationer og vores brugervenlige CMS. Vi leverer også hosting, så du ikke skal koncentrere dig om, hvorvidt dit Active Window kører.

Læs mere om Active Window

Se referencer