Ekspert i informationsløsninger

Active Window tilbyder udvikling og drift af informationsløsninger, der omfatter websites, informationskiosker, interaktive informationsskærme, apps til mobiltelefoner, dataintegration, brugertræning og support samt teknisk overvågning og service. Active Windows kan levere komplette informationsløsninger, der omfatter hardware, udvikling af indhold, opsætning og drift.

Kortere køer
Blandt vores kunder er hospitaler og lægeklinikker, der i stigende grad gør brug af avancerede informationsløsninger for at lette presset på personalet. Mange rutineaktiviteter kan udføres af patienterne selv ved hjælp af informationsløsninger, eksempelvis en informationskiosk med berøringsfølsom skærm. Patienter kan registrere deres ankomst til konsultationer og opdatere deres personlige data, adresseændringer osv. Moderne informationsløsninger kan meget mere end blot informere - der kan sagtens flyde information den anden vej, ligesom de kan tage imod betaling, printe kvitteringer og navneskilte mv.

Bedre datakvalitet
Udover at personalets arbejdsbyrde reduceres, øger vores informationsløsninger datakvaliteten. Der sker mange fejl i kommunikationen mellem mennesker, som kan undgås, når en person på egen hånd kan indføre egne data i systemet og kvalitetskontrollere de data, der er registreret. Når de interaktive informationsløsninger fungerer upåklageligt, vil det give brugerne en bedre oplevelse af serviceniveauet. Mange moderne mennesker vil meget gerne levere høflig selvbetjening, hvis det betyder, at de ikke skal vente i kø eller gentage sig selv overfor en stresset medarbejder.

Gennemtestede informationsløsninger
Hvis informationsløsninger for alvor skal være værdiskabende, kræver det dog, at de er designet på en måde, så de fungerer så godt som fejlfrit og er nemme at bruge for såvel informationsafsender som -modtager.

Active Window designer informationsløsninger, der ikke kræver specielle tekniske færdigheder, og som opdateres nemt, når blot du har internetadgang. Hvis du kan bruge Word eller anden tekstbehandling, kan du også begå dig i vores system. Uanset hvor du befinder dig, kan du fra en hvilken som helst computer med internetadgang tilføje ny tekst, indsætte billeder eller uploade Word dokumenter, PowerPoint-præsentationer eller PDF-filer.

Ud over individuelle informationsløsninger har vi udviklet en række helhedsløsninger til forskellige brancher, der gør det let og enkelt for vores kunder at komme i gang med at kommunikere med deres kunder. For turistbranchen har vi eksempelvis skabt en ensartet platform, der via berøringsfølsomme skærme på en lang række af landets turistdestinationer, giver et godt overblik over områdets øvrige tilbud.