• Active Windows mission
  Det er Active Windows mission at levere interaktive websites med det formål at optimere forretningsprocesser, forbedre tilgængeligheden af informationen, styrke kunderelationer og derigennem øge indtjeningen for vores kunder.
 • Active Windows vision
  Det er Active Windows vision at være Danmarks foretrukne eksperter inden for interaktive webløsninger.
 • Værdier
  Vores værdier er hjørnestenene i vores daglige arbejde og i opnåelsen af Active Windows vision. Alle vores løsninger er forankret i 5 kerneværdier:

  • Samarbejde – Vi udviser forståelse og respekt for hinanden samt over for vores kunder
  • Ambition – Vi vil være de bedste og vil hele tiden gøre det bedre end i går 
  • Indlevelse – Vi brænder for vores arbejde udviser begejstring 
  • Mod – Vi tør udfordre os selv og vores kunder
  • Nytænkning – Vi tænker ud af boksen og prøver hele tiden at hæve baren for, hvad der er muligt.
 

Interaktivitet er vores store styrke

Hos Active Window er vi eksperter i interaktive webløsninger. Fokus er på at udvikle  strategiske løsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders forretningsmæssige målsætninger. Vi udvikler ikke 'bare' webløsninger - vi rådgiver ud fra et 360-graders perspektiv. Vi er med på sidelinjen som sparringspartner igennem hele processen fra den indledende dialog over implementering til driften af løsningerne.

Én af vores største styrker er vores solide kendskab til interaktive webløsninger og vores kunders behov. Vi har igennem en årrække opbygget stor viden indenfor denne verden og har nøje udvalgt netop de kompetencer, der skal bruges for at udvikle de bedst mulige interaktive løsninger til vores kunder.

Vores erfaring viser, at succesfulde interaktive løsninger skabes gennem tæt kobling mellem informationsarkitektur, teknologi og marketing. Derfor har vi i vores rådgivning fokus på disse tre kompetenceområder. Dermed sikrer vi at vi altid udvikler løsninger, der er forankret i solid teknik, men samtidigt har fundament i vores kunders strategi.