• Lysets land benytter også touchskærme
  Turister, der er på ferie i eksempelvis Skagen kan få digital turistinformation via touchskærme på hoteller, campingpladser, cafeer, restauranter, museer mm.
 • De 8 byer i VisitFyn er gået sammen om en app
  Vi er stolte af, at også VisitFyn har valgt vores app løsning til at oplyse de mange turister, der hvert år besøger Fyn, om de mange spændende oplevelser øen byder på!
 • De ansatte har fået mere tid til de ældre
  Aabenraa kommune har valgt os som samarbejdspartner på deres digitaliserings projekt af ældreplejen. Projektet er allerede en stor succes og den interne videndeling og kommunikation er blevet styrket.
 • Dansk Glasforsikring
  Active Window har gjort Dansk Glasforsikrings hjemmeside mere interaktivt og brugervenligt med ny informationsarkitektur og interaktionsdesign.
 

Præsentationer og design

Active Window leverer prosfessionelle og brugervenlige præsentationer til alle vores forskellige platforme.

Active Windows hold af designere og programmører har årelang erfaring i at skabe en præsentation, der er brugervenlig og tilpasset netop dine kunders behov. Vi kan levere både standard og individuelle designs.

Vores præsentationer kan let tilpasses, så de kan bruges på alle vores forskellige platforme, hvilket giver dig mulighed for at præsentere din information lige netop der, hvor dine kunder er.  

Vi leverer funktionelle præsentationer i et grafisk design tilpasset din virksomheds målgruppe. Vi benytter de seneste teknologier som XHTML og CSS til implementering af design. Vi sikrer envidere at designet vises korrekt på alle browserplatforme.

Hvorfor skal du have en præsentation fra Active Window 
Et professionelt design er en væsentlig faktor, for om dine besøgende bliver hængende på din præsentation eller hjemmeside eller klikker sig hurtigt videre. Hvert element spiller en vigtig rolle i at tiltrække brugeren og fastholde interessen. Layout, typografi, grafik, indlæsningstid og navigation skal alt sammen sørge for en nem, produktiv og positiv oplevelse. Designet bør rettes mod at give dine besøgende et godt indtryk af virksomheden, og hvad den kan tilbyde.

Præsentationen skal først og fremmest have et udtryk, der skaber troværdighed og efterlader et godt indtryk. Derudover skal den have en brugervenlig navigation, så man nemt kan finde de informationer, der søges. En professionelt design fastholder brugerens interesse.

Et professionelt design forstærker også virksomhedens brand. En distinkt og professionel præsentation med et mindeværdigt design og logo fremkalder et varigt billede i brugerens hukommelse. Et effektivt design øger også opmærksomheden på dine produkter og services eftersom informationen vil være let tilgængelig for brugeren.

Så for at øge din virksomheds konkurrenceevne, skal du sørge for at hvert element i dit design sigter efter at opnå en hurtig, let og produktiv brugeroplevelse. En professionelt design vil afgjort generere mere trafik, flere leads og dermed nye kunder lige meget hvilken platform, du præsenterer din information på.