Mobile websites

Hjemmesider med mobile muligheder
Meget tyder på, at størstedelen af al e-handel i løbet af få år kommer til at foregå fra mobile enheder. Flere og flere brugere går på internettet via mobiltelefonen, uafhængigt af tid og sted. Det er således strengt nødvendigt, at et website fungerer upåklageligt som mobil site. Samtidig åbnes mulighed for udvikling af nye smarte apps.

Traditionelle websites er ikke optimerede til mobiltelefonens format med lille skærm og lavere båndbredde. Et succesrigt mobil site kræver således, at hjemmesiden tilpasses mobiltelefonens muligheder og begrænsninger.

Active Window kan tilbyde et mobil site, der fungerer på både Android, iPhone og iPad. Med et mobil site fra Active Window kan du nå alle smartphone brugere med én samlet løsning. Active Window har stor erfaring med informationsløsninger, og vores udviklere sørger hele tiden for at være på forkant med den mobile udvikling.

Brugervenligt mobil site
Med et mobil site fra Active Window får du en hjemmeside tilpasset den lille skærmstørrelse, som du nemt selv kan vedligeholde. Når vi udvikler et mobil site eller apps til mobile enheder, bestræber vi os på, at vores løsninger er brugervenlige, driftssikre, også selvom internetforbindelsen går tabt, samt at de kan opdateres fra centralt hold.

Et brugervenligt design er en væsentlig faktor for, om besøgende tiltrækkes og fastholdes af et mobil site. Layout, typografi, grafik, loading tid og navigation skal alt sammen medvirke til en positiv oplevelse.

Webdesign til alle formater
Active Window er eksperter i webdesign til både traditionel og mobil brug. Vi kan bygge en hjemmeside op fra bunden, så den egner sig som mobil site, og vi kan versionere en eksisterende hjemmeside, så den kan tilgås fra de gængse mobile enheder. Med udgangspunkt i din virksomheds hjemmeside, kan vi hurtigt designe et mobil site, så I kan maksimere antallet af besøg via mobiltelefoner og smartphones.

Vi udvikler og driver alt fra mindre mobile websites til store mobilportaler som VisitAarhus. Vi har generelt stor erfaring med at levere informationsløsninger til turistbranchen. I samarbejde med flere end 40 turistkontorer og VisitDenmark har Active Window udviklet en platform til digital turistinformation, der via integration med andre relevante databaser som eksempelvis Rejseplanen, Vejret, KultuNaut, Google Maps osv. giver turister et godt overblik over mulighederne i området. Ved hjælp af QR-koder, også kaldet mobil tags, kan turister tage tilbud med på farten og dele dem med andre. Stregkoderne, der nemt kan scannes af mobile enheder, oplyser adresser, links, kort koordinator mv.

Med et  mobile website fra Active Window får du:

  • Et mobilt website, så dine kunder kan tilgå dit website på en mobiltelefon.
  • Introduktion til mobile websites mange funktioner og muligheder
  • Oplæring i hvordan du enkelt og let selv opdaterer dit mobile website