• Lysets land benytter også touchskærme
  Turister, der er på ferie i eksempelvis Skagen kan få digital turistinformation via touchskærme på hoteller, campingpladser, cafeer, restauranter, museer mm.
 • De 8 byer i VisitFyn er gået sammen om en app
  Vi er stolte af, at også VisitFyn har valgt vores app løsning til at oplyse de mange turister, der hvert år besøger Fyn, om de mange spændende oplevelser øen byder på!
 • De ansatte har fået mere tid til de ældre
  Aabenraa kommune har valgt os som samarbejdspartner på deres digitaliserings projekt af ældreplejen. Projektet er allerede en stor succes og den interne videndeling og kommunikation er blevet styrket.
 • Dansk Glasforsikring
  Active Window har gjort Dansk Glasforsikrings hjemmeside mere interaktivt og brugervenligt med ny informationsarkitektur og interaktionsdesign.
 

Mobilløsninger

Active Window udvikler mobile løsninger til stort set alle mobile platforme, og vi kan tilbyde dig en løsning, der fungerer til både Android, iPhone og iPad. Med en mobilløsning fra Active Window får du nemlig en løsning, der ved hjælp af mindre justeringer kan tilpasse sig, så din applikation eller dit mobile website fungerer på alle tre platforme. Du er dermed sikker på at ramme bredt i hele smartphone-markedet, og skal kun vedligeholde én løsning. Active Windows løsning er baseret på de nyeste teknologier, og vores team af udviklere sørger hele tiden for at være på forkant med den mobile udvikling.

Hvorfor få en mobilløsning
Mobiltelefonen er i dag en meget personlig og dybt integreret del af langt de fleste moderne mennesker, og mobiltelefonen kommer også til at spille en betydelig rolle for fremtidens internethandel. Alle nyere prognoser indikerer nemlig, at hovedparten af al internethandel om få år vil foregå fra mobile enheder som tablets og mobiltelefoner. Allerede nu viser tendensen sig på en række sider, hvor internethandel fra mobiltelefonen er steget fra næsten ingenting til 2-3 % på under ét år. Tendensen stiller nye krav til fremtidens webløsninger og åbner muligheder for smarte apps.

Ifølge Danmarks Statistik (juni 2011) bruger hver anden dansker mobilt internet. På mindre end et år er datatrafikken til og fra smartphones mere end fordoblet. Det kan du udnytte med et mobilt website.

Den succesfulde mobilløsning understøtter de brugsscenarier og den kontekst, brugeren er i og stiller ikke for høje krav til brugerens IT-formåen.

Det er centralt for successen med mobilesites og apps, at:

 • De er nemme og intuitive at bruge
 • De kan fungere selv om internetforbindelsen mistes
 • De er stabile og driftssikre
 • De kan vedligeholdes og opdateres centralt

En applikation kan være mange ting:

 • Businessapplikationer
 • Multimedieapplikationer
 • Internetapplikationer
 • Spil og andre sjove applikationer
 • Mobile websites

I menuen til venstre kan du læse mere om de forskellige mobile løsninger, vi tilbyder.

Præsentationer, CMS og hosting
Alle vores løsninger leveres med standart eller individuelt designede præsentationer og vores brugervenlige CMS. Vi leverer også hosting, så du ikke skal koncentrere dig om, hvor vidt dit Active Window kører. 

Læs mere om vores præsentationer og design

Læs mere om Active Window CMS

Læs mere om Active Window hosting

Se cases og referencer