Førende Content Management System

Active Window har gennem tiden testet flere forskellige content management-systemer for at kunne tilbyde vores kunder de absolut bedste og mest brugervenlige. Vi kan derfor tilbyde udvikling af løsninger til forskellige systemer, men benytter os især af open source systemet Umbraco.

Umbraco er et Content Management System (også kaldet CMS). Et CMS er et værktøj, som gør det muligt at redigere indholdet på jeres hjemmeside i en webbrowser. Dvs. du kan opdatere din hjemmeside eller præsentation, uanset hvor i verden du befinder dig.

Umbraco-udvikling baseres på Microsofts infrastruktur. Systemet blev udviklet af danske Niels Hartvig i 2000 og lanceret som open source-software i 2004. Det er siden blev fremhævet flere gange som en af de førende CMS-platforme og var i 2010 et af de fem hyppigst downloadede applikationer.

Fordele ved open source
Active Window har flere års erfaring med udvikling af præsentationer i Umbraco. I vores optik er der mange fordele ved dette CMS, fordi det er legende let at udvikle nye specialmoduler og integrationer til jeres eksisterende IT-systemer. Desuden er der tale om et open source-system, hvilket betyder, at der ikke er løbende udgifter til licenser og opdateringer i forbindelse med Umbraco-udvikling. Blandt det bedste ved open source er imidlertid, at I undgår at binde jer til én udbyder: I kan frit skifte jeres indholdsleverandør ud.

Effektive informationsløsninger i alle formater
Der er mange andre fordele ved udvikling af informationsløsninger i et CMS som Umbraco. Du får rig mulighed for at få indarbejdet nøjagtigt de funktioner, du har behov for. Vores erfaring med systemet gør os i stand til at løse en bred vifte af opgaver relateret til Umbraco-udvikling. Vi kan konvertere jeres behov til effektive informationsløsninger, hvad enten I har brug for en ny hjemmeside, en informationskiosk eller en mobilapp.

Informationsløsninger fra Active Window indebærer ofte opsætning af flere skærme, der via internetforbindelse præsenterer et diasshow med brugertilpasset information. Ved udvikling i Umbraco får du som afsender nemt ved at redigere indholdet, således at den enkelte skærm altid viser aktuel information.

Vores informationsløsninger omfatter websites, informationskiosker, apps til mobiltelefoner, dataintegration, brugertræning og support samt teknisk overvågning og service. Vores kunder er hovedsageligt kulturinstitutioner, offentlige institutioner, ejendomsmæglere, sundhedssektor, B2B og B2C. Især plejebranchen og turistbranchen har draget nytte af vores innovative udvikling i Umbraco.