• Lysets land benytter også touchskærme
  Turister, der er på ferie i eksempelvis Skagen kan få digital turistinformation via touchskærme på hoteller, campingpladser, cafeer, restauranter, museer mm.
 • De 8 byer i VisitFyn er gået sammen om en app
  Vi er stolte af, at også VisitFyn har valgt vores app løsning til at oplyse de mange turister, der hvert år besøger Fyn, om de mange spændende oplevelser øen byder på!
 • De ansatte har fået mere tid til de ældre
  Aabenraa kommune har valgt os som samarbejdspartner på deres digitaliserings projekt af ældreplejen. Projektet er allerede en stor succes og den interne videndeling og kommunikation er blevet styrket.
 • Dansk Glasforsikring
  Active Window har gjort Dansk Glasforsikrings hjemmeside mere interaktivt og brugervenligt med ny informationsarkitektur og interaktionsdesign.
 

Hjemmesider

Active Window leverer professionelle websites til konkurrencedygtige priser

Hjemmesiden er i dag blevet det mest centrale redskab i mange virksomheders marketingsstrategi. Det er ikke længere nok "bare" at have en hjemmeside. De besøgende har større og større forventninger til både design og indhold.
Hos Active Window forstår vi disse forventninger og er i stand til at relatere dem til din forretning og dine ønsker og på den måde udnytte mulighederne bedst muligt.
Vores kombinerede kompetencer inden for webdesign, content management-systemer (CMS) og søgemaskineoptimering er med til at give dig en hjemmeside, som er:

 • Flot designet og brugervenligt udformet
 • Let at vedligeholde, både eksisterende og nyt indhold
 • Fuldt ud søgeoptimeret med mulighed for en god placering på de forskellige søgemaskiner

Vi benytter de seneste teknologier som XHTML og CSS til implementering af design. Vi sikrer endvidere at designet vises korrekt på alle browserplatforme.

Præsentationer, CMS og hosting
Alle vores løsninger leveres med standardiserede eller individuelt designede præsentationer og vores brugervenlige CMS. Vi leverer også hosting, så du ikke skal koncentrere dig om, hvor vidt din hjemmeside kører. 

Læs mere om vores præsentationer og design

Læs mere om Active Window CMS

Læs mere om Active Window hosting

Se cases og referencer