Digital turistinformation

Active Window har specialiseret sig i at levere interaktive kommunikationsløsninger til turistbranchen. I samarbejde med flere end 40 turistkontorer og VisitDenmark har Active Window udviklet en platform til digital turistinformation, der via integration med andre relevante databaser, som eksempelvis Rejseplanen, Vejret, KultuNaut, Google Maps osv., giver et godt overblik over mulighederne i området. Løsningen danner ligeledes fundament for en større oplevelsesplatform i Alsace-regionen i Frankrig.

Platformen er tilgængelig på en række sprog, hvilket gør den oplagt at bruge overfor fremtidens turister, der kommer fra hele verden. 

Senest er Active Window gået sammen med Feel Like Denmark om at udvikle en ny type digital turistinformation, der kan systematisere, kategorisere og præsentere danske destinationers oplevelsestilbud på en måde, der er skræddersyet til den enkelte turist. En er målsætningerne er at øge den visuelle kommunikation på bekostning af meget teksttunge alternativer.

Mød turisterne, der hvor de er
Turister har ofte brug for information, når de er på farten. Det er f.eks. når de ser på attraktioner, går i en by eller er i en hotelobby. Den udfording har Active Window løst ved at udvikle løsninger, der præsentere informationen, der hvor turisterne har brug for den.

Apps
Præsentation af turistinformation igennem apps giver turister mulighed for altid at have information lige ved hånden, når de besøger et nyt område. Appens GPS-funktion gør det også let at finde hoteller, restauranter, turistattraktioner og andet, der er beskrevet i app'en. 

Touchskærme
Med touchskærme på relevante lokationer bliver turister gjort bevidste om, de muligheder for information kommunen tilbyder. Ved hjælp af QR-koder kan de endvidere tage digital turistinformation med sig på deres mobile enheder. Det gør, at et nyt tilbud lynhurtigt spredes til andre potentielle turister.


Active Window Sensor Touch
Active Window Sensor Touch gør det muligt at omdanne butiksruder til interaktive informationsløsninger. Teknologien består af et stykke stærkt folie, en processor, en projektor i toppen af loftet og en sensor i toppen af ruden. Lige som touchskærmene gør Active Window Sensor Touch turisterne opmæksomme på, at der findes tilgængelig tusristinformation, og størrelsen giver en unik mulighed for at markedsføre oplevelser, arrangementer, seværdigheder osv.

Imodsætning til touchskærme kan Active Window Sensor Touch informere turister 24 timer i døgnet, da løsningen er beskyttet bag ruden. 

Totalløsninger
Vi tilbyder komplette informationsløsninger, incl. hardware, udvikling af indhold, opsætning og drift. Det er enkelt at betjene informationsløsninger fra Active Window, og informationerne kan opdateres fra både touchskærme, pc og mobiltelefoner.