Touch på butiksruder

Touch på butiksruder er en af de populære måder at bruge Active Window Sensor Touch. Ved hjælp af et stykke folie, en processor o en projektor i loftet projekteres et billede op på en butiskrude, der kan ses ude fra gaden. Ved hjælp af vores sensorteknologi forvandles hele vinduet til en stor touchskærm. Dermed får butikken mulighed for at tiltrække og kommunikere med borgere, gæster, kunder og turister 24 timer i døgnet. Active Window Sensor Touch er ideelt til f.eks. turistkontorer, museer, storcentre, butiksvinduer, bilhuse og biografer.

Se demo-video af Active Window Sensor Touch på butiksruder

Let og intuitivt at bruge
Active Window Sensor Touch til butiksruder har samme funktionalitet som en iPad, men kan benyttes på arealer op til 10 x 50 meter. Et interaktivt system fra Active Window bygger på et content management system (CMS), der også kan præsenterer data, tekst og billeder på andre interaktive platforme, herunder mindre touchskærme, mobiltelefoner og hjemmesider.  

Sikkert og billigt
Hidtil har butikker som din kun været i stand til at interagere med kunderne på gaden ved hjælp af meget begrænsede touchskærm-løsninger. De er samtidig dyre og besværlige at installere, fordi de kræver ændringer af facaden og omfattende sikring mod hærværk. De er desuden følsomme over for vejret, og de har derfor en kort levetid. Derudover kræver de også konstant rengøring på grund af fedtede fingre, støv osv.

Et Active Window Sensor System monteres inde bag butiksruden og virker gennem alle slags glas. Der kræves derfor hverken ændring af facaden, yderligere sikring, montering eller mere rengøring. Det er derfor muligt i vidt omfang at bruge standard-komponenter, hvilket gør prisen for et Active Window Sensor System yderst attraktivt.

Få værdifuld information om dine kunder
Via et statistikmodul indbygget i løsningen er det muligt at se, hvilke produkter dine kunder er mest interesseret i. På den måde får du værdifuld information om kunderne, og det er muligt at optimere og målrette markedsføringen i vinduet eller i andre medier.

Reklamer for dine forretningspartnere eller leverandører
Du kan få tilskud til finansieringen af et Active Window Sensor System ved at reklamere for andre. Hvis dit Active Window Sensor System er placeret et sted, hvor mange kommer forbi, vil restauranter, hoteller, banker med flere have glæde af, at informationer om deres ydelser er tilgængelige på dit Active Window Panel System. 

Læs mere om vores præsentationer og design

Læs mere om Active Window CMS

Læs mere om Active Window hosting