• Lysets land benytter også touchskærme
  Turister, der er på ferie i eksempelvis Skagen kan få digital turistinformation via touchskærme på hoteller, campingpladser, cafeer, restauranter, museer mm.
 • De 8 byer i VisitFyn er gået sammen om en app
  Vi er stolte af, at også VisitFyn har valgt vores app løsning til at oplyse de mange turister, der hvert år besøger Fyn, om de mange spændende oplevelser øen byder på!
 • De ansatte har fået mere tid til de ældre
  Aabenraa kommune har valgt os som samarbejdspartner på deres digitaliserings projekt af ældreplejen. Projektet er allerede en stor succes og den interne videndeling og kommunikation er blevet styrket.
 • Dansk Glasforsikring
  Active Window har gjort Dansk Glasforsikrings hjemmeside mere interaktivt og brugervenligt med ny informationsarkitektur og interaktionsdesign.
 

Active WIndow Sensor Touch

Touch på alle flader og i alle størrelser
Active Window Sensor Touch er et nyt og unikt interaktivt system, der gør det muligt at lave touch på alle overflader og alle steder i et rum. Det kunne for eksempel være på en væg, et vindue, et gulv, et bord, et projekteret billede eller når man passerer igennem en dør. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser

Se indslag on Actiwe Window Sensor Touch fra TV Syd

Touch på butiksruder
Touch på butiksruder er en af de populære måder at bruge Active Window Sensor Touch. Ved hjælp af et stykke folie, en processor og en projektor i loftet projekteres et billede op på en butiskrude, der kan ses ude fra gaden. Ved hjælp af vores sensorteknologi forvandles hele vinduet til en stor touchskærm. Dermed får butikken mulighed for at tiltrække og kommunikere med borgere, gæster, kunder og turister 24 timer i døgnet. Active Window Sensor Touch er ideelt til f.eks. turistkontorer, museer, storcentre, butiksvinduer, bilhuse og biografer. Læs mere om Touch på butiksruder med Active Window Sensor Touch.

Touch på gulve
En anden måde at udnytte de unikke muligheder, der ligger i Active Window Sensor Touch er ved at lave berøringsfølsomme gulve. Vi har blandt andet igangsat et projekt i Aabenraa kommune, hvor udviklingshæmmede trænes kognitivt og fysisk ved at bevæge sig rundt på et berøringsfølsomt gulv. 

Touch i sikrede miljøer
Endnu en oplagt måde at bruge Active Window Sensor touch er i forbindelse med sikrede miljøer. For eksempel kan teknologi på hospitaler styres uden, at det behøves røres. En anvendelses mulighed er på olieplatforme hvor teknologi placeret bag panserglas i sikrede rum skal betjenes.   

Læs mere om vores præsentationer og design

Læs mere om Active Window CMS

Læs mere om Active Window hosting

Demo af Active Window Sensor Touch