• Lysets land benytter også touchskærme
  Turister, der er på ferie i eksempelvis Skagen kan få digital turistinformation via touchskærme på hoteller, campingpladser, cafeer, restauranter, museer mm.
 • De 8 byer i VisitFyn er gået sammen om en app
  Vi er stolte af, at også VisitFyn har valgt vores app løsning til at oplyse de mange turister, der hvert år besøger Fyn, om de mange spændende oplevelser øen byder på!
 • De ansatte har fået mere tid til de ældre
  Aabenraa kommune har valgt os som samarbejdspartner på deres digitaliserings projekt af ældreplejen. Projektet er allerede en stor succes og den interne videndeling og kommunikation er blevet styrket.
 • Dansk Glasforsikring
  Active Window har gjort Dansk Glasforsikrings hjemmeside mere interaktivt og brugervenligt med ny informationsarkitektur og interaktionsdesign.
 

Active Window CMS

Vi leverer alle løsninger med vores funktionelle Content Management System
Active Windows CMS er udviklet gennem en årrække med det formål at optimere præsentation af data, tekst og billeder på interaktive platforme.
Platformen kan integreres til eksisterende hjemmesider og databaser, ligesom du selv har mulighed for at opdatere din hjemmeside løbende - så snart der er nyt at fortælle dine kunder.
I har som administrator 100 procent styr over, hvilken information, der skal være tilgængelig på de forskellige skærme/displays I har i drift.

Nemt at benytte
Det kræver ingen specielle tekniske færdigheder at benytte systemet, og det er derfor ikke nødvendigt at kende til programmeringskoder eller lign. Systemet er let at bruge, selv for ikke IT-kyndige, og blot du har internetadgang, kan du lave ændringer på din hjemmeside og se resultatet med det samme. Hvis du kan bruge Word eller anden tekstbehandling, kan du også begå dig i Active Windows CMS.

Opdater din hjemmeside/præsentation hvor end i verden du befinder dig
Uanset hvor du befinder dig, kan du fra en hvilken som helst computer med internetadgang tilføje ny tekst, indsætte billeder eller uploade Word-dokumenter, Power Point-præsentationer eller PDF-filer. Der kræves ingen installation af programmer, og blot du har dit brugernavn og password kan du logge dig på og rette hvor som helst når som helst.

Flere brugere af systemet
Er I flere der deles om at vedligeholde jeres website, kan der oprettes flere brugere. Brugerne kan have rettigheder til at rette alt på websitet, eller de kan begrænses til kun at måtte lave rettelser i en eller flere bestemte sektioner, som de har det daglige ansvar for.

Oprettelse af menupunkter og links
Du har mulighed for selv at slette og oprette menupunkter samt sortere punkterne i en bestemt rækkefølge. Derved kan du selv skabe strukturen på din hjemmeside, oprette sider til udvalgte produkter eller services m.v.
Du har desuden nem og hurtig adgang til oprettelse af links til både eksterne og interne sider.

HTML-redigering
Har du kendskab til HTML kan du skifte direkte over i HTML-koden og rette i denne via din browser.

Alt dette og meget mere
Ovenstående er blot få ud af mange fordele du opnår ved at få oprettet din hjemmesideløsning i vores CMS. Der er yderligere rig mulighed for at få indarbejdet nøjagtigt de funktioner du skulle finde behov for, og vi hjælper gerne med at tilrettelægge en strategi, der udnytter de dynamiske elementer i CMS'et optimalt.
Måske funktionalitet som nyhedsbrevstilmelding og kontaktformularer f.eks. ville være interessante?

Active Window CMS er baseret på open source-systemet Umbraco.