• Lysets land benytter også touchskærme
  Turister, der er på ferie i eksempelvis Skagen kan få digital turistinformation via touchskærme på hoteller, campingpladser, cafeer, restauranter, museer mm.
 • De 8 byer i VisitFyn er gået sammen om en app
  Vi er stolte af, at også VisitFyn har valgt vores app løsning til at oplyse de mange turister, der hvert år besøger Fyn, om de mange spændende oplevelser øen byder på!
 • De ansatte har fået mere tid til de ældre
  Aabenraa kommune har valgt os som samarbejdspartner på deres digitaliserings projekt af ældreplejen. Projektet er allerede en stor succes og den interne videndeling og kommunikation er blevet styrket.
 • Dansk Glasforsikring
  Active Window har gjort Dansk Glasforsikrings hjemmeside mere interaktivt og brugervenligt med ny informationsarkitektur og interaktionsdesign.
 

Løsninger

Active Window har udviklet en række løsninger, der sikrer, at vores kunder kan kommunikere med deres kunder når som helst og hvor som helst. Vores brugervenlige digitale platform gør det enkelt og hurtigt at opdatere informationen på vores forskellige platforme.

Active Window Sensor Touch: Gør det muligt for kunderne at kommunikere med en præsentation bag en butiksrude ved hjælp af unik sensor-teknologi, der gør ruden til en stor touchskærm. Løsningen har blandt andet været en stor succes for turistbureauer og ejendomsmæglere, der gerne vil kommunikere med kunder, der kommer forbi butiksruden efter lukketid.

Active Window Panel System:  Gør det også muligt for kunder at kommunikere med en præsentation bag en rude ved hjælp af et sensorstyret panel under en skærm. 

Touchskærm-løsninger: Vores touchskærm-løsninger gør det let og intuitivt for ansatte og kunder at søge information. Vi har blandt andet leveret løsninger til plejebranchen, hvor gæster, medarbejdere og beboere har haft stor glæde af let og hurtig adgang til information, og til turistbranchen, hvor gæster har vist stor interesse i at tilgå information i for eksempel hotellobbyer.

Mobil-løsninger: Vi leverer både mobilsites, web-apps, hybrid-apps og native-apps. Vores mobil-løsninger gør det muligt for kunder og ansatte at tilgå din virksomheds information, mens de er på farten. Vi har blandt andet udviklet apps til Herning, da byen fik besøg af Giro De Italia og til ejndomsmæglerkæden Et Godt Hjem.

Hjemmesider: Vi leverer funktionelle og individuelt designede hjemmesider til konkurrencedygtige priser. Vi har leveret hjemmesider med specialløsninger til en række forskellige brancher.

Læs mere om vores forskellige løsninger i menuen til venstre