• Trekantområdet Danmark
  Med missionen om at yde en endnu bedre service for de mange turister der hvert år besøger trekantområdet, har Trekantområdet Danmark i samarbejde med Active Window lanceret en ny touchportal og igangsat en omfattende online marketing kampagne, der allerede har båret frugt.
 • Add-on Products
  Add-on Products har fået et brugervenlig og indbydende website, der har forbedret synlighed og konverteringsgrad, ligesom også de interne processer er blevet strømlinet.
 • VIsitHerning
  I forbindelse med Giro D'Italia 2012 starten i Herning ønskede VisitHerning sig en turist og event app. Appen blev blandt andet markedsført via QR-koder i diverse medier, og resultatet blev smittende.
 • Gauerslund Idrætsforening
  Gauerslund Idrætsforening har fået en display løsning, der effektivt skaber overblik over de forskellige aktiviteter i klubben.
 

Eksempler på mobil-løsninger fra Active Window

Apps til Iphones og Android, mobil-websites og QR-koder, der kan scannes af en mobiltelefon, bliver stadig mere centrale i virksomhedernes markedsføring. Active Window er selvfølgelig med helt fremme i forhold til at udnytte de nye markedsføringsmæssige muligheder. Nedenfor kan du se eksempler på vores mange mobilløsninger.