• Trekantområdet Danmark
  Med missionen om at yde en endnu bedre service for de mange turister der hvert år besøger trekantområdet, har Trekantområdet Danmark i samarbejde med Active Window lanceret en ny touchportal og igangsat en omfattende online marketing kampagne, der allerede har båret frugt.
 • Add-on Products
  Add-on Products har fået et brugervenlig og indbydende website, der har forbedret synlighed og konverteringsgrad, ligesom også de interne processer er blevet strømlinet.
 • VIsitHerning
  I forbindelse med Giro D'Italia 2012 starten i Herning ønskede VisitHerning sig en turist og event app. Appen blev blandt andet markedsført via QR-koder i diverse medier, og resultatet blev smittende.
 • Gauerslund Idrætsforening
  Gauerslund Idrætsforening har fået en display løsning, der effektivt skaber overblik over de forskellige aktiviteter i klubben.
 

Eksempler på Websites udviklet af Active Window

Vi leverer professionelle og funktionelle hjemmesider til konkurrencedygtige priser. Vi har leveret websites til alt fra forsikringsselskaber over sportsforeninger til stutteriejere. Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de hjemmesider, vi har udviklet: